tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tuhat ja yksi yötä

Kevät on saapunut ja niin on jälleen sisustus-inspiksen aika! :D Aion alkaa väsäämään makuuhuoneesta mystistä, mausteista kammiota muahahaha. Aloitan tänään laittamalla tietsikkapöydän kappaleiksi ja tekemällä tilaa kaappeihin, että saan kaikki roinat pois silmistä. Kyseinen makkari on tosi pieni, eikä sinne sängyn lisäksi hirveesti kamaa mahdu, joten aattelin siihen tietsikkapöydän paikalle tehdä sellaisen lattiatyyny-ringin, jonka keskelle sijoitan shishan. Teemana on siis intialais-marokkolaiset vibat :D Aattelin etsiä käsiini myös jonkun laatikosto-systeemin, jonka vois vaikka maalata mieleiseksi. Sinne sais säilöä kaikki kamera-meikki-cdt-muut shaibat. Ja sängyn alle tarvis keksiä jotain laatikostosysteemiä, että sais vaatteita sullottua piiloon. Ja tässä taas kaunis,sekava kollaasi:
I see a pattern here. Noi kolme alinta on ilmeisesti must missä tahansa sisustussösselissä minkä väsään :D
Mein paskahuussissa on muuten asiat mallillaan. Alakerran huussiin vuotaa vettä meidän rikkoutuneen lattiasauman kautta! Nyt on sitten suihkun käyttökielto meneillään ja saadaan polkea tonne kilometrin päähän peseytymään, kunnes asia on korjattu. Kielto siis astui voimaan viime viikolla, eikä vieläkään ole korjaajia ilmaantunut. Hienoa!

Pimpelipom, odottelen tässä pakettia ellokselta. Sieltä on tulossa mm. kangaskengät, jotka aattelin pimpata silityskuvalla. Ja tänään pitäisi aloittaa mun herkullista tatskaprojektia :D Nyt on kyllä nälkä, eli vuorossa aamupala. Morooo.

Ainiin, tukka on muuten nykyään tän värinen:
Kyllä se sävy siitä pikkusen syveni, tai tummui tai jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti