perjantai 18. maaliskuuta 2011

Helloo~

Käväsinpäs eilen kattomassa Mallya :D Meidän oli tarkotus lähtee johonkinpäin zumbailemaan ja ottamaan kuvia, mut ei sitte jaksettukaan kun oli niin vittumaisen kylmä tuuli ;( Räpsein sitte jotain shaibaa sisätiloissa, mut ei niistä mitään tullu. Alkaa perseessä pikkuhiljaa polttelemaan tää loppuva aika koulussa. Tuntuu etten oo saanut aikaseks yhtään mitään! Angsti on ollu aika kova viime päivinä, juurikin siitä johtuen. Tekis mieli vaan kaivautua johonkin koloon ja kuolla. Oevoe. No en nyt ehkä kuitenkaan vielä sitä tee. Kovasti koittanu tässä miettiä, että mitä vittua sitä sitte kuvailis sitä näyttelyäkin varten, mut taitaa mun osalta jäädä kehykset tyhjiks. Oishan se hyvä mahdollisuus saada tavaraa esille, mutta kun ei mun inspiraationi vaan osaa noudattaa sääntöjä eikä käskyjä. Paljon paremmin ois sujunut, jos ois itse saanut päättää aiheen. Helvetti sentään. Ei siitä sen enempää.
Aattelin tässä pian varastaa Mallyn ihanan whippetin, Yukin ♥ Hiihihii. On se niin hassu kirahvi.
Alotetaan tässä varmaan ens kuun alussa väsäämään mulle rintaan isoa kuvatusta. Siihen tulloopi sokerikallo ja parit kukkaset ympärille. Oon noita sokrukalloja himoinnut jo pitkän aikaa, eikä tuo sokeripöllö riitä :D Oon pian ihan kävelevä kuolleiden muistokalu, hohhohhoh. Vähän jänskättää vaan kun on kuulemma tuskaisa kohta, eikä mulla oo siinä paljoo ollenkaan läskiä pehmikkeenä mutta meinaan kovasti kestää sen kuin mies!
Ja kun sen tekee oma mies, niin ei oo niin hirveen noloa tirauttaa pari kyyneltä jos siltä tuntuu hahhah!

Tilasin joku aika sitten H&M:ltä pari kynsilakkaa, sormuksen ja sortsit~
Toi sormus on ihana, mutta jotenkin mun sormelle iskee ahtaanpaikankammo, kun se on niin jättimäinen :D
En anna sen silti haitata. En ollut hirveen ilahtunu kummastakaan lakasta. Toi ruskea näytti siellä nettisivuilla paljon vaaleammalta, sellaiselta lähes nudelta. Tänään kun testasin sitä kynsiin, tuli enemmänkin semmonen fiilis että olisin vaan dipannu sormet paskaan! Ei oikeen lämmittäny sydäntä. Mut kaipa tuo menee jossain koristeluissa. Toi sininenkin oli hienoinen pettymys kun odotin sen olevan enemmän taivaansininen. Mutta toi on paljon tummempi myös. Blaah. Niin, ja ne sortsit! Voi vittu. Tilasin vaalean kamelin väriset, mutta ne on aika kellertävät IRLissä D: Meinasin ensin, että palauttasin ne ja vaihtaisin mustiin, mutta ehkä sittenkin vaan värjään ne kotikonstein :D Saas nähä. Mutta tästä lähtien menen ihan liikkeestä hakemaan, enpä joudu pettymään enään.

Turussa on kuulemma meneillään joku Liisa ihmemaassa-valokuvanäyttely tai jtn? Vähän oli internetseissä ollu luokan kesken puhetta, josko me lähettäis sinne kyyläämään. Ois ihan kivaa vaihtelua taas, edes hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti