sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Taistoon!

Kuten aiemmin kerroin, värjäilin sitten hiuksia pikkusen tässä viikonlopun aikana... Dokumentoin tuloksia sitä mukaa jos tämä vaikka opettaisi jotakuta samaan aikovaa ihmis-parkaa. Tein siis itsestäni koe-eläimen vaikkapa ihan yhteiskunnan hyväksi :)
Aloitetaan siis!
Vaihe #1 - lähtökohta
 Suorastaan upea, kellertävän harmaa blondi. Ja vasta tämä kuva näytti minulle senkin epätasaisuuden. Tukka oli tässä kuosissa viime syksystä asti ja arvatenkin rupesi vituttamaan. Olin meinaillut että kasvatan oman värin takaisin, mutta pitihän sitten loputkin värjätä enemmän omaa sävyä mätsääväksi...  Kaupasta kannoin sitten Garnierin keskivaalean värin #7. Aattelin että kun ei tummuudessa ollut niin hirveän suurta eroa, niin ehkäpä voisi onnistuakkin. No, eipä mennyt näin.
Vaihe #2 - vihreä helvetti
Tässä siis tulos keskivaalean jälkeen! Nyt hiuksiin oli ilmestynyt vieläkin harmaampi sävy, vihreän vivahteiden saattelemana :D Tämän koin jo kerran aikaisemmin, kun kokeilin jotakin kullertavan ruskeaa väriä. Silloin korjasin hairahduksen liottamalla lettiä sitruunamehussa. Nyt en siihen alistunut. Vaikken paljoa odottanutkaan tältä vaiheelta, kaikui silti päässäni se supi-suomalainen "PERKELE!!!"-huuto, peltojen yli kantautuvan kaiun kera, tietenkin. Nöyränä palasin kauppaan hakemaan luonnonvaaleaa kultakupari-väriä (L'Oreal Preference 8.34 ). Olin nääs lukenut, että punanen auttaisi neutralisoimaan vihreän hirviön. Ja kuparissahan sitä punapigmenttiä on.
Vaihe #3 - I stand victorious!
Vihreä hirviö on kaatunut, ja tästä kielii myös kohtalokas katseeni! Eli joo, se kupari auttoi kyllä sen verran, että nyt oon askeleen lähempänä tavoitetta. En tiedä miltä noi kuvien värit näyttää  toisten ruuduilla, mutta omani mukaan säädin fotarissa niihin eniten totuutta vastaavat värit.
Anyways, nyt on tukka hiukan karamellimaisen vaalea. Sellasta punertavaa vivahdetta. Mutta vieläkin vaan minusta on (lievästi ilmaistuna) turhauttavaa, miten huonosti väri tarttui hiuksiin :( Mutta ymmärtäähän sen, kun on niiin paljon joutunu rääkkäämään värinpoistoilla ja muulla shaiballa. Pitäisi kyllä leikata kuolleet latvat helvettiin.
Mutta tämän erän voitin minä -hähhähhäää! Ja huomenna haen uuden purkin väriä, jonka länttään päähäni jonkun ajan päästä. Syväpuhdistava shampookin tekisi varmasti terää....
Ja tässä matkan varrella muuten muutin mieltäni hieman siitä mihin olen pyrkimässä. Nyt tekeekin mieleni jotain punertavaa. Ehkä pidän sen kuparisen värin sitten kun siihen pääsen.... Ainakin jonkin aikaa. Siitä on sitten kai helpompi jatkaa vaaleanruskealle tielle, kun siltä tuntuu. Ainakin luulisin niin :D

1 kommentti:

  1. Dodii mukavaha siit tuli loppujelopuks! :D

    sopii just hemmeti hyvi su silmie ja iho värii toi viimisin vivahde! UULALAA :)))

    VastaaPoista