torstai 3. maaliskuuta 2011

juttui

Oon niin luova noitten otsikoiden kans.
Maaliskuun eka päivä oli meidän toinen vuosipäivämme :) Juhlittiin sitä todelliseen glamour-tyyliin hakemalla pizzat, jotka oli aika perseestä. Ennen sen paikan pizzat oli helvetin hyviä, nyt niissä maistu juusto. Pelkkä juusto.
Oli sen verran karvas pettymys, ettei sieltä enää murkinoita haeta. Vittu vieköön. Söin omastani n. 1/4 ja loput lahjotin Jussille.

 Käytiin myös sinä samaisena päivänä Ilonan kera kirpparilla. Ja mitäs sieltä löytyikään~

Euron kynsilakkoja pilvin pimein. Oli kuitenkin pakko hillitä itseni ja otin sitten vaan sinisen, liilan, ruskean ja vihreän hilelakan. Ja sama tyyppi myi (möi?) myös meikkejä, ja otin sitte tollasen pikku-napin vaaleaa helmiäisluomaria. Jee!
Kotia kohti lähti myös tää ihana huivi. Voi sitte kesällä heittää urbaanin turbaanin kupolille.

Oon tässä viimeaikoina vedelly kasoittain suklaata, ja nyt pitäs alkaa hiukan rajottamaan. Jos vielä kerkeis hiukan keventään kesää varten. Kehtaa sit käyttää sortsejaki :D Laitetaan ny vielä suklaastaki kuva.
Noi, hyvä!
Tilasin Oriflamelta shaibaa. Marsipaanin tuoksuista suihkusaippuaa, kaks pure skin-sarjan tuotetta, banaanin tuoksusen huulikiillon ja peitevoidesiveltimen :D Selvisin noin kympillä näistä kaikista, kiitos 50% alen!
Vittu mä oon tylsä bloggaaja. Hahah.
Anyways, ihanaa kun on viimepäivinä ollu niin lämmintä! Tai no lämmintä ja lämmintä. Verrattuna aikasempiin viikkoihin ainakin... Sais vaan jatkua tällasena ja ruveta ne puut vihertää! :D Parvekkeen kaiteeltakin oli jo iso osa lumesta sulanu, ja kukkapurkin päältä hävinny melkein olemattomiin se puolen metrin lumimuuri ♥ 
 Ostin eilen Garnierin keskivaalean (7) hiusvärin. Toivon tukkajumalilta vain yhtä asiaa: Pliis, älkää antako sen vihertää, älkääkä harmahtaa. Odotukset ei oo hirveen korkeella, mutta toivottavasti pääsen ees hiukan lähemmäs omaa väriä, että sais jättää sen värjäysrumban siihen. Kerron siitä sitte huomenna, jos jaksan.
Adios!

3 kommenttia:

  1. WTF onks siit jo kaks vuotta!? :----O
    aika juoksee.. mutta ONNEA saatanasti ! :D

    Oliks noi pizzat siit paikast mis käytii kans sillo joskus hakee pizzaloorat? kyl o kumma jos o kakkasiks muuttunu tollai vaa :(

    ja mist kirpparilt tommoset lakka-apajat löyty?

    hohoh. Mää oo se jonka tarvii täsä keventää XDDD

    VastaaPoista
  2. Näin o, aika senkun rientää O_O
    On just samast perkelee paikast! D: vittu et vituttaa ku niihinki juustoympyröihi meni melkee 20! Lakka-apajat on kuule sisätorilla :D Äkkii sin!

    VastaaPoista
  3. jumaleissön mitkä riistohinnat :-----((

    pitääki rientää sin!!!... eiku ei ookkaa rahaa :D HAHHAHA ou mään!

    VastaaPoista