maanantai 7. helmikuuta 2011

Huomenta!

Päätinpä nyt kuitenkin sitten tehä erillisen blogin... Saas nähä kauanko jaksan tätäkään pitää :--D
Välillä on vaan ahistanut, kun on löytynytkin jotain mitä ois halunnu jakaaa interwebseihin enkä oo viitsiny fotoblogiin alkaa spämmäämään mtn aiheeseen liittymätöntä ihkutusta. Tuntuisi väärältä tehdä niin.

Vaikkei elämässäni vieläkään mitään hurjia seikkailuja tapahdu, aattelin silti alkaa kirjottelemaan vaikka vaan ihan omaksi ilokseni (+surukseni). Onpahan sitten ainakin tylsinä päivinä jokin missä huudella ihannoivia hönkäyksiä!
Niin, luvassa on siis sitä samaa vanhaa, maailmanmenon kommentointia, kirpparishoppailushaibaa, valitusta elämän ajoittaisesta vittumaisuudesta, ja joskus myös supersöpöjä yksisarvisia + unelmia. Jeee!


Tykkään väsätä koruja vanhoista osista, mielessäni Rachel Brice on kaikkivaltias jumalolento, ja kaikki mystiikka ja kummallisuudet kiehtovat mieltäni. Mielelläni vietän aikaani tarkastellen tähtitaivasta ja unelmoin astronautin ammatista. Tosin siihen olen liian lyhyt :(

Varoituksen sana nuoremmille/kukkahattu-tädeille, kiroilen yleensä kuin merirosvo rommi-laskuhumalassa, ja olen unohtanut oikeinkirjotuksen taidon.

Näillä mennään!

(BTW,uus layoutti tulossa heti kun kerkiän.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti