tiistai 15. helmikuuta 2011

Väriä nahkaan, plz

Olen yksi niistä onnettomista, joilla on vain tapana palaa - ei ruskettua. Viime kesän heinäkuussa tein sen koko kuukauden puutarhurin hommia paahtavassa auringossa, ja arvaappa paljonko rusketuin? En yhtään! Tai no, olihan mulla olkapäiden takana sellaset häilyvät rusketusraidat, joita tuskin paljaalla silmällä erotti.
Kyllä pistää oikein vituttamaan. Tästä luontaisesta taipumuksesta oli hyötyä vain goottivuosinani. Nyt haluan kauniin hohdon iholle, ssaatana!
Tykkään paljon Jennifer Lopezin nahasta (näin rujosti ilmaistuna). Aika täydellinen sävy kaikin puolin.
Muutama vuosi sitten kokeilin kaikenlaisia itseruskettavia, ja jopa solariumia muutaman kerran.
Solariumissa minä paloin, aivan kuten auringossa. Joka kerta. Ja itseruskettavat, jotka raahasin kotiin markettien hyllyiltä, osoittautuivat aivan silkaksi paskaksi. Niissä kokeilemissani halppis-purteloissa oli kaikissa sama vika: oranssi lopputulos ja väri ei tahtonut ottaa kiinni. Niin, ja seepra-efekti.
Eroa tuskin huomasi ollenkaan, mikä oli kai vaan hyvä juttu kun en kuitenkaan halunnut näyttää oompa-loompalta. 
Eräänä päivänä kuitenkin tutkiskelin netissä vähän maineikkaampia merkkejä ja Fake Bake alkoi huudella nimeäni. Etsintöjen jälkeen löysin suomalaisen verkkokaupan, jonka kautta tilasin purtelon Fake Bake Xtremeä. Kyllä, valitsin samantien -Xtremen-, koska ajattelin sen sitten ainakin EHKÄ näkyvän ihollani.

Samainen pienehkö purtelo maksoi siinä verkkokaupassa n. 50€, mikä on aika vitun paljon budjetilleni. Onneksi kuitenkin tämä maaginen aine paljastui ihan vitun hyväksi! Se oli kaikkea, mitä olisin voinut itseruskettavalta toivoa. Täydellinen sävy. Ei liian tumma, eikä hailu. Ja se väri oikeasti näkyikin iholla. Eikä häivähdystäkään siitä helvetillisestä oranssista. Aine myös levittyi hyvin, eikä jättänyt huomattavia raitoja.
Ainut miinus, jonka voin antaa oli sen törkeä hinta siinä suomalaisessa putiikissa. FB:n verkkosivuilta kun äsken katselin, oli sama tavara hiukan yli 10€ pintaan. En vaan vielä kerennyt tutkimaan, josko sitä kautta saisi tänne asti tilattua. Noh, kaipa jatkan tässä kattelemista. Mutta täysin varmaa on se, että tulen vielä kesäksi tätä taas tilailemaan. Tavalla tai toisella.

Mietinnässä on ollut myös, josko uskaltaisi kokeilla sitä kuuluisaa St. Tropezia. Hmmm.
Anyways, ensi kesänä en toimi enää kalkkilaivan kapteenina. Irtisanoudun.

3 kommenttia:

  1. eii vittu oon kans ihastelle kattonu Jennifer Lopezin täydellist ihoo! ku töllöst tulee joku american idols -mainos ja siin sil o tuomaripenkil istuessaa semmone vaaleepunane joku paitasysteemi ni mietein et milla ivitul sen olemus voi hehkuu nii paljo? se jotenki oikee loisti kauneutta ja tajusin et vittu sehä o se ihonväri joka teki siit nii täydellise kokonaisuude :------(
    ihana!

    VastaaPoista
  2. Niimpäää ;( Saakelin komjalt näyttää, varsinki ku siihe on läiskätty kullahohtooo! Henniferinki sanotaa käyttävä fake bakee, tai niin ainakin internetsit väittää :D pakko saada.

    VastaaPoista
  3. oijoi :D vähä siistii vittu mäki haluu kokeil sitä joskus! ku oon vaa kokeillu sitä Doven kosteutusvoidet mis o ruskettavaa kakkaa mukana, ja semmost suihkurusketust naamalle (LOREAL paris Sublime bronze) ja niist tuli nii vammaset ja oranssihtavat :( näytin vaa et olisin laittanu väärä värist meikkivoidet naamaa mut silti mu naama kiilsi, ei auttanu mikää ku ei ees puuteri pysyny naamas sillo. tyhmääää!

    VastaaPoista