perjantai 11. helmikuuta 2011

Unelmointia

Oon nyt vuosikausia miettinyt mitä helvettiä tekisin makuuhuoneellemme. Nyt se on aivan hirvittävä tyhjine valkoisine seinineen ja sinisine kukkaverhoineen. Ahdistava paikka kaikin puolin. Aikomus olisi nyt alkaa etsimään uutta kämppää, koska tässä talossa naapurit ja muut tahot ovat tehneet minusta hermoraunion ja vetelen jo 23-vuotiaana sydänlääkkeitä tähän stressiperäiseen lisälyöntihäiriöön!

Värivaihtoehdot sisustukseen on vaihdelleet aikamoisesti, mutta yksi väri on ollut ehdoton - ja se on ruskea.
Vaaleammasta kahvin sävyiseen, mitään kakkamaista en kyllä mielelläni haluaisi.
Nyt mietein ruskean kaveriksi vaaleanpunaista. Tykkään niiden combosta tooodella paljon. Eikä siitä tulisi mitään barbipinkkiä (en edes keksi sanaa tähän).


En oo oikeen ultra-modernin kaman kaveri, joten hapuilen mielummin antiikin puolelle, joskin vain mahdollista.
Mikään ei ole hienompaa, kuin circa 1700-1800-lukuiset käsintehdyt massiiviset huonekalut. Ja ne sentään kestääkin jotain, jos vertaa näihin nykyajan lastulevy-kyhäelmiin. Hirveää paskaa.
Mutta koska minulla ei opiskelijana olisi koskaan varaa näihin alkuperäisiin ihanuuksiin, on minunkin tyydyttävä hivelemään silmiäni näillä antiikkityylisillä replicoilla ;( Mutta voittaahan ne aina ne laatikkomaiset kammotukset. Ainakin silmänruoka-asteikolla.
Ja siitä päästäänkin inspiskuviin, jotka googlesta ongein.


Jesus christ, ettenkö sanoisi. Rakkautta.

Viimeaikoina olen muuten tuntenut suunnatonta vetoa kaikkea riikinkukko-aiheista kohtaan! Että jospa niitäkin saisi hyödynnettyä sisustuksessa jotenkin. Ehkä tapetissa, tai sitten vain ihan vaikka sulkina maljakossa :)

Harmikseni voin kyllä todeta, että tämä ideointini tulee kohtaamaan vastarintaa mieheni puolelta ;( prkl.

1 kommentti:

  1. yli-ihanii makkareit :-----( sydän itkee ku miettii mu omaa sänkyy HAHHAHAHAH!

    VastaaPoista